L'ajuntament de La Llagosta estrena l'aplicació de mòbil de la Festa Major

La Festa grossa del municipi arriba aquest cap de setmana. Concretament se celebrarà entre el 8 i l'11 de setembre i inclou novetats importants com una app gratuïta que tothom es pot descarregar per conèixer fàcilment tots el

La nova aplicació permetrà rebre notificacions de darrera hora per si es produeixen modificacions o suspensions d'actes, i donarà accés a tot allò que es publiqui a les xarxes socials relacionat amb la Festa.

Més Novetats de la Festa Major de La Llagosta

Entre les novetats de la Festa Major d'enguany també destaca la introducció d'un espectacle d'humor a l'inici, just després del pregó. Així aquest 2017 actuarà a les 10 de la nit a la plaça d'Antoni Baqué l'humorista Justo Gómez.

Aquest any l'Agrupación Cultural Galega Alborada serà l'encarregada de fer el pregó, coincidint amb què l'entitat commemora el seu 25è aniversari.

Pel que fa a les colles, després de quatre edicions, els Saltats i els Volats, ja ho tenen tot a punt per començar la cinquena edició de l'Engreskada. En la primera de les quatre proves que es disputaran, coincidint amb la cercavila d'inici, ambdues colles hauran de disfressar-se i recrear un món imaginari.

I dins dels actes previs a la festa, La Murga començarà la celebració aquest dijous amb la Cercavila canalla. Es tracta d'una activitat solidària, ja que recaptarà diners per als infants amb autisme.

En total prop d'una seixantena d'actes per a tots els públics, que com sempre inclouen les propostes més tradicionals com el Correfoc, la Cercavila de Gegants o el Castell de focs. Les entitats del poble també s'impliquen amb la festa organitzant una bona part de les activitats.

A més, aquesta vegada, l'Associació Veus de Dona, amb la col·laboració de la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament, han elaborat un protocol en cas d'agressió. Així, per primer cop, hi haurà a la Festa Major de La Llagosta punts d'acollida per si es produeixen conductes sexistes.

 

 

Edicions locals