Totes les escoles de Mollet llestes pel nou curs escolar

L'Ajuntament de Mollet destina 100.000 euros a obres de reparació i millora a les escoles  

Totes les escoles de Mollet ja estan llestes per iniciar el dimarts 12 de setembre el nou curs escolar 2017-2018. Com és habitual, l'Ajuntament de Mollet del Vallès ha aprofitat les vacances escolars per fer obres de reparació, adequació i millora als centres educatius públics. Enguany s'han destinat 100.000 euros i s'han fet més de 20 actuacions a un total de 10 centres.

Enguany les obres més importants s'han fet a l'escola Sant Vicenç i a l'escola Joan Abelló. A l'escola Sant Vicenç s'ha construït d'un sistema de drenatge al pati d'educació infantil, s'ha actuat en el clavegueram a l'edifici de direcció i també s'ha retirat l'armari de la bomba del pati a l'escola. A la Joan Abelló també s'ha construït un sistema de drenatge al pati d'educació infantil i s'han reparat esquerdes.

La millora dels vestuaris i l'arranjament i renovació dels lavabos de la planta baixa a la Salvat Papasseit; l'aïllament del sostre dels lavabos i l'arranjament de l'aula de psicomotricitat a Col·legis Nous; l'actuació al pati per evitar embassaments a Can Besora; la substitució de vidrieres fixes per portes d'emergència a Cal Músic i l'adequació de la sala d'informàtica i millores al jardí del Centre de Formació d'Adults són altres de les actuacions.

També s'han pintat diferents zones a les escoles Can Besora, Joan Abelló, Col·legis Nous, Salvat Papasseit, Federico Garcia Lorca, Cal Músic, Escola del Bosc, Montseny, Sant Vicenç.

D'altra banda, informa l'Ajuntament, la Generalitat ha dut a terme la primera fase de reparació d'una deficiència detectada a l'escola Federico García Lorca en el moment de pintar, per tal que les classes puguin iniciar-se amb normalitat el pròxim dia 12.

Edicions locals