Una nova línia de bus exprés connectarà Mollet amb Barcelona a partir de la setmana vinent

El nou servei incorporarà 17 noves expedicions en sentit Barcelona i 17 més en sentit Mollet

L'alcalde de Mollet, Josep Monràs, i el secretari d'Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, Ricard Font, han presentat avui a Mollet la nova línia e21, que a partir del 12 de setembre connectarà directament Mollet amb Barcelona.

La nova línia que anirà de Mollet fins a la Sagrera millorarà les prestacions i la freqüència de pas entre les dues ciutats, sobretot a les hores punta. La freqüència directa serà cada 20 minuts de Mollet a Barcelona i a la inversa.

El nou servei incorporarà 17 noves expedicions en sentit Barcelona i 17 més en sentit Mollet els dies feiners de dilluns a divendres, excepte el mes d'agost. En total s'oferiran 63 expedicions, gairebé el doble de l'actual.

La nova línia de bus exprés Mollet-Barcelona permetrà un alt grau d'intermodalitat amb altres mitjans de transports com el tren, metro, autobusos urbans, altres línies interurbanes, tramvia o bicing. Aquest servei formarà part del sistema d'integració tarifària

L'alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha agraït públicament al departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat i a l'empresa Sagalés "la voluntat de voler resoldre sempre totes les necessitats de Mollet". Monràs ha destacat que aquesta "mobilitat reforça el moviment econòmic a la ciutat i potencia que empreses com Idneo consolidin els seus projectes empresarials al municipi, i enforteix també la capitalitat de Mollet al Baix Vallès". Josep Monràs ha afegit que "és imprescindible tenir un bon sistema de transport públic per penalitzar el transport privat i disminuir així els nivells de contaminació atmosfèrica".

En aquest sentit, el secretari d'Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, Ricard Font, ha remarcat que un dels objectius és "millorar la qualitat de l'aire l'àrea metropolitana de Barcelona, que inclou els dos vallesos i per tant Mollet".

Per la seva banda, el Conseller Delegat de Sagalés, Ramon Sagalés, ha explicat que els autobusos d'aquesta línia "estan adaptats per a les persones amb mobilitat reduïda i que tenen connexió Wi-Fi".

Edicions locals