Una conferència de Joan Manel del Pozo aixeca el teló del nou curs escolar

Amb l'acte l'Ajuntament reitera el seu suport a la Comunitat Educativa de la ciutat

Una trobada a l'IES Aiguaviva ha servit aquest dijous per encetar el curs escolar 2017-2018 a Mollet. L'acte en el qual han participat la regidoria d'Educació de l'Ajuntament i la comunitat educativa de la ciutat ha comptat amb la presència de l'exconseller d'Educació i Doctor en Filosofia Joan Manel del Pozo.

El regidor d'Educació, RaúlBroto, ha explicat que, amb aquest acte, l'Ajuntament de Mollet del Vallès "referma la seva voluntat de mantenir aquesta tradició de reconeixement a la comunitat educativa i als professors i professores de Mollet que, en definitiva, són els que mantenen la qualitat de l'educació a la nostra ciutat". Broto ha afegit que "aquest acte d'inici de curs també ens permet enriquir-nos intercanviant experiències i inquietuds".

L'acte ha comptat amb la presència de l'exconseller d'Educació i Doctor en Filosofia Joan Manel del Pozo qui ha pronunciat la conferència titulada "L'Educació, una eina carregada de futur". Segons del Pozo "estem en una època de canvis constants que ens avoquen a uns reptes inèdits fins ara, amb la qual cosa ens hem de preparar per afrontar aquest futur que ja estem vivint". Per a Joan Manel del Pozo, uns d'aquests reptes "serà saber compaginar la creació d'intel·ligència artificial amb la nostra capacitat d'autonomia, llibertat i saber posar les màquines a la nostra disposició".

Les escoles ja estan preparades perquè el nou curs escolar comenci amb normalitat el dimarts 12 de setembre.

Edicions locals