Mollet no cedirà locals per la consulta de l'1-O

L'Ajuntament de Mollet no cedirà espais municipals per al Referèndum de l'1-O. Ho ha dit l'alcalde de la ciutat, Josep Monràs al programa Fil Directe de Ràdio Mollet aquest migdia.


Així doncs, l'alcalde de Mollet ja ha respost amb una negativa al comunicat que va enviar fa dues jornades la Generalitat de Catalunya als ajuntaments per demanar, en un màxim de 48 hores, si cedirien aquests espais municipals per al Referendum de l'1 d'octubre. Un comunicat, signat pel president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el vicepresident, Oriol Junqueras, als qui s'ha adreçat Josep Monràs. De fet, l'alcalde ha dit que no cediran espais municipals perquè la Llei del Referèndum no és legal, ja que el Tribunal Constitucional ha suspès aquesta llei. Avui el Tribunal Constitucional s'ha adreçat a tots els ajuntaments de Catalunya per recordar-los que incomplir les seves resolucions pot implicar fins i tot sancions de caràcter penal.

No és la primera vegada que l'alcalde de Mollet, Josep Monràs, es manifesta en favor de mantenir-se dintre de la legalitat. El passat 20 de juliol quan els grups municipals del PDeCat i Ara Mollet-ERC MES, amb el suport de Canviem Mollet, van aconseguir que properes una moció de suport al referèndum i on l'Ajuntament es comprometia a cedir locals, l'alcalde de Mollet va emetre un comunicat on indicava que a la ciutat es respectaria la legalitat i en cap cas es posarien en risc els funcionaris.

Edicions locals