Torna Mollet Patrimoni oblidat, memòria literària

Es podrà veure al llarg de tota la tardor al Museu Abelló, a Can Lledó i a El Lledoner

El passat mes de juliol va finalitzar a La Marineta l'exposició Patrimoni oblidat, memòria literària, un projecte en el qual l'Ajuntament hi ha col·laborat a través del Centre d'Estudis Molletans (CEM) i que evoca espais desapareguts de la ciutat a partir de textos literaris. El contingut molletà de l'exposició es troba disponible al web municipal i itinerarà per diferents centres a partir de la tardor.

Concretament el contingut molletà de l'exposició, format per 4 plafons, es podrà veure en diferents equipaments municipals:

Museu Abelló: del 28 de setembre al 15 d'octubre. S'exposarà al vestíbul del Museu en el marc de les Jornades Europees del Patrimoni. Enguany, les jornades tracten sobre patrimoni i natura, motiu pel qual algunes de les activitats giraran entorn del contingut generat per aquesta exposició i es podrà reviure el recorregut visual pel Mollet del segle XX, a partir del text inèdit de Pere Bonvilà, així com una passejada literària per diferents espais de Gallecs.

Can Lledó: del 18 d'octubre al 15 de novembre. S'exposarà al Centre de Serveis, seu del CEM i del Servei Local de Català. Entorn de l'exposició, es farà alguna activitat cultural.

El Lledoner: del 17 de novembre al 12 de gener. Entorn de l'exposició, es farà alguna activitat cultural.

Edicions locals