Andreu Llargués, nomenat president del Patronat de la Fundació Sanitària Mollet

Actualment, Andreu Llargués és el president del Gremi de Flequers de la demarcació de Barcelona

El Patronat de la Fundació Sanitària Mollet ha informat avui que ha escollit per unanimitat a Andreu Llargués com a nou president del Patronat de la Fundació amb motiu del decés del fins ara president Martí Fabré.

Andreu Llargués ha exercit l’ofici de forner durant prop de 50 anys representant la 4a generació de la fleca familiar fundada l’any 1878, una llarga trajectòria reconeguda amb el títol de Mestre Artesà Alimentari (2006) del departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat; premi Flequer de l’Any 2012, atorgat a Verona per la Unió Internacional de la Flequeria i la Flequeria-Pastisseria, i Medalla al Treball President Macià l’any 2011.

Actualment, Andreu Llargués és el president del Gremi de Flequers de la demarcació de Barcelona; president de la Confederación Española de Organizaciones de Panadería; soci honorífic de PIMEC, i membre del Ple de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Soci de la Societat de Socors Mutus de Mollet des de fa més de 35 anys, prohom de la vil·la i reconegut per la seva implicació en societats civils, presideix des de fa més d’un any el Consell de Participació de la Fundació Sanitària Mollet.

“La seva presidència- expliquen des de la Fundació - permetrà donar continuïtat a la tasca feta i desplegar plenament el pla estratègic 2017-2020 de l’FSM”

Edicions locals