Expolítics paretans organitzen una concentració en favor del referèndum

26 exregidors del consistori paretà han confirmat l'assistència a un acte que demanarà que els ajuntaments facilitin el vot

Més d'una vintena d'exregidors de l'Ajuntament de Parets han convocat un acte en favor del referèndum d'autodeterminació de l'1 d'octubre. Els signants d'aquesta convocatòria es reuniran el divendres, 15 de setembre, a les 19.30 h a la plaça de la Vila per llegir un manifest que demana la llibertat perquè els catalans puguin ser els que decideixin el futur de Catalunya. L'acte, que es traslladarà a la sala Serra de la Cooperativa en cas de pluja, serà presentat per Pere Vila. A la concentració han confirmat la seva assistència exregidors a l'Ajuntament de Parets del PSC, ICV-EUiA, ERC i NOPP entre altres. A més, han convidat a l'exregidor paretà Jordi Turull, actual Conseller de la presidència de la Generalitat de Catalunya.

Els convocants del manifest es queixen que "hem intentat acordar aquest referèndum vinculant fins a 18 vegades amb el Govern Espanyol i la resposta sempre ha estat negativa, ignorant el suport del 80% de la població catalana". Els excàrrecs públics paretans demanen als ajuntaments catalans que facilitin el vot el dia 1 d'octubre perquè són aquestes institucions, segons expliquen, les que han d'escoltar a la ciutadania de forma més propera i és per aquest motiu que es neguen a "acceptar que els Ajuntaments no facilitin el pronunciament de les persones censades en el seu municipi".

Edicions locals