El nou edifici de la Seguretat Social de Mollet obrirà portes el 2 d'octubre

La Plataforma de la Sanitat demana que les actuals dependències de Joaquim Mir siguin cedides a l'ICS

Finalment, i amb molts mesos de retard, la nova oficina de la Seguretat Social al carrer Gaietà Ventalló obrirà les portes el pròxim 2 d'octubre. A manca d'una comunicació oficial que ho confirmi, els usuaris de les actuals oficines de Joaquim Mir ja han trobat un cartell on s'avisa que l'atenció al públic es farà a partir del dilluns 2 d'octubre al nou edifici del centre de Mollet i que el trasllat s'organitzarà el divendres 29 de setembre, motiu pel qual les oficines romandran tancades aquell dia.


Les obres del nou edifici de Gaietà Ventalló fa moltes setmanes que estan finalitzades i al llarg dels darrers mesos els veïns s'han queixat fins i tot del funcionament i de sorolls el que va provocar una intervenció de l'Ajuntament perquè s'ajustessin a la normativa. Sembla, però, que mancava instal·lar l'equipament informàtic entre altres qüestions per fer que les oficines poguessin ser plenament operatives. Ara tot apunta que aquests problemes ja s'han resolt.DJsseHuXUAA267D


L'Ajuntament de Mollet abans de l'estiu ja treballava amb la previsió que l'edifici es pogués posar en marxa abans de finalitzar l'any.
La primícia del trasllat de les oficines de la Seguretat Social l'ha donada aquest dijous a la tarda Antonio López de la Plataforma per la Sanitat del Baix Vallès. Aquesta plataforma ha demanat en diverses ocasions a l'INSS que procedeixi ja a l'obertura de la nova seu i que les actuals dependències de Joaquim Mir siguin cedides a l'ICS per ampliar el CAP de Can Pantiquet.

Edicions locals