La Molletense Cup converteix Mollet en la capital del futbol Aleví

El torneig comptarà amb la presència de 16 equips de renom nacional i internacional com el Barça, l’Espanyol o el Real Madrid

El Torneig aleví F7 Molletense Cup, que es farà el cap de setmana del 16 i 17 de setembre al camp de futbol Zona Sud de la ciutat ha fet un important salt endavant. El torneig es reforça de forma notable i comptarà amb la presència de 16 equips de renom nacional i internacional com el Barça, l'Espanyol o el Madrid, a més d'un equip de Romania i dos del Japó. La competició l'ha organitzada la U.D. Molletense amb la col·laboració de l'Ajuntament molletà i s'emmarca dins dels actes de Mollet com a Ciutat Europea de l'Esport 2017.

L'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, i el president de la U.D. Molletense, Kiko Montoya, van presentar el dimarts el Torneig aleví i van explicar les novetats.

El torneig començarà el dissabte a les 9 el matí amb la fase de classificació. Es faran 4 grups de 4 i els dos primers de cada grup passaran a la fase final, que se celebrarà diumenge. Els partits seran de dues parts de 18 minuts. La UD Molletense disputarà els seus primers partits amb el Villareal i el Real Madrid.

Durant la presentació, l'alcalde Josep Monràs va recordar que el torneig se celebra des de fa sis anys però que enguany "ha fet un salt qualitatiu" pel seu caire internacional. Monràs va comentar que "tot i que la Molletense és un club modest, té les màximes aspiracions possibles en el futbol base". I va afegir que "amb independència de qui guanyi el torneig, ja hi ha un guanyador: la U.D. Molletense" per haver organitzat l'esdeveniment.

Per la seva banda, el president de la U.D. Molletense, Kiko Montoya, es va manifestar "molt il·lusionat "i confia que "com a club estiguem a l'altura". Per a Montoya, els equips tenen un "nivell altíssim, amb quatre de les millors pedreres d'Espanya i de Catalunya". El president de l'entitat també va destacar la feina dels 30 col·laboradors del club que "desinteressadament treballen perquè el torneig sigui un èxit".

Edicions locals