La Fira d'Artesans de Mollet omple de gom a gom els carrers del nucli antic de Mollet

Els artesans es mostren molt satisfets per la resposta multitudinària de la ciutadana i pel bon acolliment dels veïns del barri  

Tot i que es va haver d'ajornar per mal temps la Sardinada del divendres, un dels actes que acompanyen a la Fira, totes les activitats culturals i lúdiques del cap de setmana han estat un èxit de participació. Els tallers realitzats pels artesans han agradat a petits i grans i entre el centenar de parades es podien trobar autèntics productes artesanals de tot tipus. N'hi havia ceràmica, porcellana, papereria, marroquineria, fusta, joieria, espelmes, tèxtil, joguines, mobles, ungüents, vidre i infinitat de productes gastronòmics. El veïnat, sempre implicat en l'organització de la fira, ha ambientat tot l'esdeveniment en el món del motor. I és que un dels atractius de la Fira d'enguany ha estat l'exposició 'De la bici a la moto a Mollet. La indústria de les dues rodes'. Una mostra organitzada pel Centre d'Estudis Molletans amb la col·laboració del Museu Isern. Així, durant tot el cap de setmana centenars de persones han passat pel Centre Cultural la Marineta per veure peces úniques de bicicletes i motos, algunes, cedides per particulars per a l'ocasió.

Després de més de tres dècades, la Fira d'Artesans de Mollet s'ha convertit en una de les fires d'artesania més reconegudes de Catalunya. I mostra d'això, ha estat el nou èxit d'aquesta XXXIV edició.

IMG_5977 (1)IMG_5981IMG_6016IMG_5943

Edicions locals