Ara Mollet-ERC anuncia que obre converses amb el PDeCat i Canviem Mollet per "fer un canvi a Mollet"

Com a reacció a l'anunci del PDeCat de trencar el Pacte de Governabilitat

Ara Mollet-ERC ha valorat "positivament" l'anunci que va fer aquest dilluns el PDeCAT de Mollet de trencar el Pacte de Governabilitat amb el PSC que aquestes dues forces van signar a començament de mandat. Aquest mateix dilluns el cap de llista, Oriol López s'hi referia en l'acte central de l'1-O que Esquerra va fer davant de l'Ajuntament i que tenia com a protagonistes a Marta Rovira i Toni Comín. "Lluitarem per fer un canvi a Mollet, per nosaltres no quedarà", va dir López. Aquest dimarts, en un comunicat, Ara Mollet-ERC s'explicitava en el sentit que anirà aquesta lluita pel canvi. Aquesta força política ha anunciat que obrirà vies de negociació amb "les forces democràtiques de Mollet del Vallès (Canviem Mollet i el PDECAT) per tal de configurar un govern alternatiu a l'actual". "Creiem que una nova generació de persones han de prendre les regnes del govern de la ciutat", expliquen

Ara Mollet-ERC recorda que el 2015 van intentar "fer un govern diferent conjuntament amb Canviem Mollet i amb el PDECAT" i que durant aquests 2 anys han insistit "en el fet que Mollet necessita un canvi de govern, a causa de la deriva autoritària i de les polítiques sense rumb del govern actual del PSC".

"A més d'això, pensem que l'actitud de repressió que el PSC manté amb la llibertat d'expressió i amb el dret a vot dels molletans i molletanes es mereix també una reprovació, ja que hi està en joc la democràcia", expliquen des de la força independentista.

 

Edicions locals