Humor, música i misteri enceten la nova temporada d'espectacles a Parets

Des de l'octubre fins al desembre el servei de Cultura ha preparat representacions per a tots els gustos i edats

Des de mitjans de setembre es poden adquirir les entrades i els abonaments per assistir a la darrera temporada d'espectacles als teatres de Parets del Vallès. Una programació que començarà el mes d'octubre i finalitzarà al desembre amb representacions de tot tipus i per a totes les edats.

 

Espectacles al teatre Can Rajoler

El tret de sortida tindrà lloc el diumenge 15 d'octubre amb 'Escenari secret', una experiència amb micropeces d'arts escèniques en llocs inhabituals. En aquesta representació, que va tenir lloc per primera vegada a Parets l'octubre del 2016, s'escull un grup de persones habituals del teatre i se'ls convida a gaudir d'una experiència innovadora i original. Se'ls cita en una ubicació un dia i una hora concrets, i fins llavors no es descobreix el misteri de l'Escenari Secret. La vetllada consta d'unes micropeces d'arts escèniques i un concert i acaba amb un refrigeri ofert per la Comissió de Festes a l'estil del Cafè Teatre a Parets. Es tracta d'una celebració on el públic és el protagonista.

Diumenge 29 d'octubre, Sara Pi presentarà el disc 'Break the chains'. El duo ens oferirà un repertori variat de composicions pròpies i algunes d'inèdites farcides de musicalitat i encís. El segon disc de la barcelonina es mou entre el soul acústic, els tocs de jazz, i el rhythm'n'blues, i incorpora sonoritats brasileres. El concert tindrà lloc al Teatre Can Rajoler a les 18.30 h.

El 5 de novembre serà el torn de 'Cubit', un muntatge sobre la construcció i destrucció de la memòria amb el fil conductor d'una mare i dos fills en desacord per la presència d'un altre jove a casa. La tensió es palpa des del primer moment i els desacords afloren amb certa brutalitat. A més, el fill ajudant era company d'escola dels fills. L'obra es podrà veure a Can Rajoler a les 18.30 h i dura 1 hora i 20 minuts.

Diumenge 19 de novembre, a les 18.30 h i al teatre Can rajoler, es podrà veure 'Dansa de mort', amb Lluís Soler, Mercè Arànega i Jordi Figueras. Un cru retrat del matrimoni servit amb tres grans interpretacions. Strindberg presenta un matrimoni burgès de dos fracassats: ell un militar deixat de banda en les promocions, i ella una actriu que ha abandonat una carrera teatral, probablement molt mediocre.

El 3 de desembre, el popular Peyu, transformat en un Steve Jobs a la catalana, presenta en exclusiva mundial una aplicació que canviarà el món. El que Juli Verne ja va imaginar en la seva mítica novel·la, i que més endavant Herbert George Wells també va escriure, i que finalment l'any 1960 George Pal va dur al cine, la fantasia de controlar el temps, avui és una realitat. Ningú millor per presentar un esdeveniment d'aquesta transcendència que un comunicador en majúscules. En Peyu, que aparca el seu rol com a humorista, per acostar-nos al producte estrella de Time Corporation. Preparin-se per fer un viatge inoblidable, un viatge que els canviarà la vida. Gràcies a i-Time i a la feina de molts investigadors de renom al país; avui podran viatjar en el temps.

El 17 de desembre el grup de teatre local Som i Serem, amb l'obra 'Si l'encerto, l'endevino', ens presenta una divertida comèdia sobre la confusió que provoquen tres bessones completament idèntiques, s'enutgen cada vegada que un dels seus promesos les confon. La solució la trobarà en Claudi: enganxant al darrere de dues d'elles un adhesiu sabrà que la qui no el porti és la seva estimada. Aquesta solució els porta a un feliç desenllaç en un divan on el pare borratxo els adverteix que aquell moble és el culpable d'aquell part multitudinari.

Pel que fa als més petits, l'entitat Rialles Parets serà l'encarregada de les actuacions adreçades al públic infantil que es duran a terme el segon i el quart diumenge de cada mes. 'Bon profit', 'La gallina dels ous d'or' o el muntatge 'Pastorets, cap a Parets', que la Cia. Riallera de Joves Paretans portarà a escena el 26 de desembre, seran alguns dels muntatges que es podran veure al Teatre Can Rajoler. Els socis de l'entitat tenen l'entrada gratuïta i per a la resta del públic es podran adquirir al preu de 7 euros.

Espectacles 'Cafè Teatre a Parets' a la Sala Basart Cooperativa

La Sala Basart Cooperativa serà novament l'escenari dels muntatges inclosos en el programa del Cafè Teatre d'enguany com per exemple l'espectacle 'Monólogos cantados', de David Amor, un show que començarà el dissabte 7 d'octubre, a les 22.30 h, on la música i la rialla van de la mà per aconseguir crear una de les actuacions més divertides dels darrers temps. Es podrà veure a David Amor en la seva faceta més còmica i musical. Els seus millors i més actuals monòlegs acompanyats per la millor música, sota la direcció de Gabriel Peso, una de les revelacions i més fermes promeses de la música a Espanya.

D'una altra banda, l'obra 'Orgasmos, la comèdia', a les 22.30 h del dissabte 11 de novembre, tracta les diferències entre homes i dones i la convivència en parella. Els desajustos de tipus racional i emocional ens han mantingut a mata-degolla des d'Adam i Eva fins als nostres dies.

Per acabar amb els espectacles del cafè teatre, el còmic Agustín Jimenez arriba amb 'Curso de interpretación', per aquells que sempre han volgut ser artistes, el 16 de desembre a les 22.30 h, tenen una cita amb les classes acompanyades d'humor d'un dels més grans monologuistes del país.

La regidora de Cultura a l'Ajuntament de Parets ha presentat la nova temporada mostrant-se satisfeta per la qualitat de les representacions, els preus a l'abast de tothom, i la gran varietat d'espectacles que fa que hi hagi entreteniment per a totes les edats. Les entrades soltes es podran adquirir a la taquilla una hora abans dels espectacles, a les oficines de Can Rajoler els dimarts de 9 a 13 hores i els dijous de 16 a 19 hores, i per internet al web www.ticketea.com.

Edicions locals