El PP de Mollet diu que Ara Mollet-ERC li va proposar pactar per fer fora Monràs del Govern

Els republicans ho desmenteixen i responen que "mai pactarem amb un partit feixista"

Picabaralla política entre els grups d'Ara Mollet-ERC MES i el Partit Popular. Aquest dimecres el Partit Popular de Mollet obria la caixa dels trons en un comunicat per valorar el trencament fet pel PDeCat del Pacte de Governabilitat amb el PSC. En aquest comunicat els populars de Mollet criticaven al grup independentista als que titllaven de tenir "una actitud hipòcrita", ja que "per tal de formar govern estarien disposats a buscar suport de qualsevol partit polític, inclòs el Partit Popular, com així va passar a l'inici de mandat".


El Comentari del PP de Mollet no va agradar gens al grup d'Ara Mollet que des de les xarxes va desmentir que mai haguessin cercat el suport dels populars. "Des d'Ara Mollet desmentim rotundament les afirmacions del PP de Mollet", deien. "Com a republicans i d'esquerres mai pactarem amb un partit feixista", emfatitzaven en el mateix tuit.


La resposta, però, ha merescut avui mateix una llarga rèplica dels populars. Aquests, en un comunicat, reiteren la seva acusació d'hipocresia i retreuen a Ara Mollet-ERC de "no ser valents per reconèixer obertament que volien el nostre suport per fer fora els socialistes de l'alcaldia de Mollet, per entrar ells, com així va passar a l'inici del mandat".


El PP de Mollet es desmarca a més a més de l'acusació de feixista i es defineixen com un partit polític "conservador català i per tant, espanyol situat en el centredreta". Pensen que "no es pot mentir a la gent dient que aquells partits polítics que no secunden el referèndum són antidemocràtics" i afirmen que "hi ha una gran diferència entre sentir-se espanyol i ser feixista".

Edicions locals