Carnes Serrano, nova botiga amb la qualitat de sempre

c. Gaietà Vínzia, 45 cantonada amb c. Granada

Carnes Serrano és un establiment dedicat a la venda de carns, embotits i altres viandes prou conegut a Mollet. Per la qualitat i la selecció dels productes que ofereixen, entre els quals destaca el Xai que importen directament de Teruel i del que són majoristes, s'han guanyat un merescut prestigi a la ciutat.


Carnes Serrano, un grup familiar nascut el 1959 i que ja porta a Mollet 12 anys, ha donat aquest estiu un pas endavant amb l'apertura d'una nova botiga al carrer Gaietà Vínzia, cantonada amb el carrer Granada.


La nova botiga, que va obrir portes el passat 28 d'agost, ofereix la mateixa selecció de carns, embotits i formatges que sempre en un espai més modern, lluminós i obert. L'establiment que convida a entrar i on amb una simple ullada s'aprecia la frescor de la matèria primera amb la qual treballen, permet a Carnes Serrano incorporar nous i selectes productes.


La rebuda de la nova botiga, cal dir, ha estat aquests dies espectacular. Molts clients, ens expliquen, s'han acostat a l'establiment per fer-los costat i manifestar-los que els estaven esperant. Carnes Serrano els hi ha volgut agrair aquestes mostres d'estima penjant pissarres on es pot llegir un sentit: "Gràcies Mollet".

Edicions locals