L'acte unitari de la Coordinadora Mollet pel SI omple la Plaça Catalunya

La Coordinadora Mollet pel SI, formada per l'ANC, ÒMNIUM, SÚMATE, Assemblea Popular de Mollet, PDeCat, ERC, CUP i MES, ha organitzat un acte en defensa del referèndum de l'1 d'octubre sota el t&iac

La Plaça Catalunya de Mollet s'ha omplert aquest diumenge al migdia de defensors del referèndum. En l'acte ha participat Manuel Bueno, president de SÚMATE, Alfons Palacios, Vicepresident de MES, Ignasi Termes, de la junta Directiva d'ÓMNIUM, Alícia Casals, del secretariat de l'ANC, Chakir El Homrani, diputat d'ERC al Parlament de Catalunya, Feliu Guillaumes, diputat del PDeCAT al Congrés de Madrid i Benet Salellas, diputat de la CUP al Parlament de Catalunya.

El diputat molletà, Feliu Guillaumes, ha volgut explicar la història de Rosa Parks, la dona negra que no va cedir el seu seient a un blanc a l'autobús i que va desencadenar un moviment social contra el racisme, per posar-la com a exemple d'una persona que incomplia la llei per fer justícia. I afegia que "a Catalunya han creat 750 Rosa Parks", referint-se als alcaldes que donen suport al referèndum de l'1 d'octubre i que han estat citats per la Fiscalia a declarar. I ha apuntat "ho tenim guanyat perquè pitjor ho tenia la Rosa Parks i se'n va sortir." I ha acabat amb un crit de "no tenim por!" que els assistents han seguit.

Per la seva banda, el diputat de la CUP, Benet Salellas, també ha fet un crit a la participació apuntant que "L'única manera de derogar aquest estat d'excepció és fent el referèndum el dia 1 i que guanyi el sí". I a afegit "Això no és un referèndum contra ningú". "Aquest és un referèndum a favor dels pobles". I que "L'única por que tenim és que tot continuï igual, que no canviï res i que la injustícia i la crisi econòmica continuï destrossant les nostres vides".

L'acte ha finalitzat amb tots els assistents cantant Els Segadors i amb crits d'independència.

IMG_6490IMG_6470IMG_6477IMG_6446

 

Edicions locals