Més de 500 persones es concentren a Parets en contra de l'actuació de l'Estat a Catalunya

L'acte va comptar amb lectures, actuació castellera i un vermut popular

Aquest diumenge 24 de setembre l'ANC i Òmnium Cultural van organitzar un acte en el qual més de 500 paretans es van concentrar a la plaça de la Vila de Parets per manifestar-se contra els esdeveniments ocorreguts durant la darrera setmana vers el referèndum de l'1 d'octubre.

Els organitzadors d'aquesta concentració han catalogat l'acte de molt exitós, ja que, segons expliquen, parets "ha despertat" i ha volgut mostrar el seu rebuig a les actuacions dels cossos policials de l'estat, així com la intervenció a l'economia catalana. Durant tot el matí es van llegir manifests i es va demanar serenitat per a aquesta setmana que, tal com van explicar, seran uns dies durs però cal deixar de banda els incidents. Aquesta setmana hi ha previst fer una bustiada i convocar més mobilitzacions en favor al dret a decidir.

Casandra García, portaveu de Sumem Parets, va dirigir-se a tot el públic per mostrar el seu rebuig a alguns comportaments de polítics que, segons explica, no saben com actuar davant de situacions com aquesta, per això va remarcar que "necessitem líders polítics que no s'amaguin, que donin la cara, que sàpiguen posar-se davant de la gent. Necessitem polítics que sàpiguen estar al costat del poble i no pensant en la seva cadira". Durant el matí també va actuar la Colla Castellera els Manyacs i va haver-hi un vermut popular a la carpa del partit local Ara Parets ERC.

Edicions locals