Dos germans que ocupaven il·legalment un pis a Mollet detinguts per tràfic d'estupefaents

Els detinguts l'utilitzaven per la venda de les substàncies il·legals de forma habitual

Dos germans de nacionalitat marroquina, de 37 anys i veïns de Mollet, han sigut detinguts pels Mossos d'Esquadra per un delicte contra la salut pública en vendre substàncies estupefaents en un pis de la ciutat.

Els dos delinqüents, segons han informat els Mossos, utilitzaven de forma habitual per aquesta activitat delictiva un habitatge que havien ocupat il·legalment.

Els Mossos de la Comisaria de Mollet que sospitaven d'aquesta activitat van posar en marxa un operatiu de vigilància i després de constatar els fets delictius que es cometien en pis ocupat van demanar al Jutjat de Mollet autorització per una entrada i escorcoll d'aquest.

L'escorcoll, segons informen, es va fer el passat dimecres dia 20 i va portar a la localització de diferents substàncies estupefaents preparades per la seva venda i també una gran quantitat de diners en efectiu. En el mateix operatiu es van detenir els dos germans que van passar a disposició del Jutge de Mollet el dijous 21. Aquest va decretar la llibertat amb càrrecs de tots dos.

Edicions locals