Els comerços de Parets surten dissabte al carrer amb promocions en una nova edició del 'Fora Stocks'

Com a novetat, enguany es farà la presentació d'un espai radiofònic que tindrà als comerciants com a protagonistes

El dissabte 30 de setembre tindrà lloc una nova edició de la Fira del comerç al carrer 'Fora Stocks', una fira en la qual les botigues de Parets poden exposar i vendre productes i donar-se a conèixer entre tota la ciutadania, alhora que tenen els seus productes o serveis amb descomptes especials durant la jornada que es portarà a terme de 10 a 14 h.

Durant la fira, a més, es farà la presentació d'un nou espai radiofònic que prepara l'Associació de Serveis i Comerços de Parets, i que es començarà a emetre a l'emissora municipal al mes d'octubre. L'espai comptarà amb comerciants del poble que emetran un programa on podran informar de tot el que creguin oportú. Coincidint amb la fira on els comerços sortiran al carrer, el dissabte es farà la presentació d'aquest nou espai radiofònic a l'avinguda Catalunya, a l'alçada del bar La Esquinita. El programa comptarà amb els comerços, l'associació de comerciants i també ciutadans i tractarà els temes del dia a dia dels comerciants. Vincenzo Polise, President de l'Associació de Serveis i Comerciants de Parets, ha explicat que el programa de ràdio és una proposta en la qual es treballa des de fa temps i que creu molt adient perquè "els comerços tinguin un espai per explicar què es pot trobar en el comerç de Parets i perquè els ciutadans puguin dir la seva sobre aspectes a millorar".

El programa de ràdio que es presentarà durant la fira comptarà amb la presència d'alguns dels responsables dels comerços del municipi, i amb el President de l'associació que ha assegurat que treure les botigues al carrer permet als comerços locals "que els veïns coneguin les botigues i els seus productes i l'oferta de compra que tenen en el poble".

Edicions locals