Més de 2.800 paretans decideixen com serà el nou Parc Central del Sot d'en Barriques

La proposta guanyadora ha estat la de construir un parc destinat a jocs i aigua<

Gairebé 2900 persones, de les quals 1.261 eren escolars del municipi, han participat en el procés impulsat per l'Ajuntament de Parets per decidir el disseny del nou Parc Central del Sot d'en Barriques. Dels 1.633 ciutadans no escolars, un total de 968 han escollit 'Jocs i aigua', mentre que 665 s'han decantat per 'Passeig i descans'. La participació més gran s'ha donat en persones d'entre 30 i 50 anys.

A les escoles han participat un total de 1.261 alumnes dels quals 899 vots han anat a parar a l'opció 'Jocs i aigua' i 362 per a la proposta de 'Passeig i descans'. La proposta 'Jocs i aigua', que ha estat la més votada entre la ciutadania, respon a un caràcter lúdic i d'entreteniment que permet, alhora, la polivalència de l'espai central: sortidors d'aigua intermitents pensats com a espai d'oci i joc que pot esdevenir alhora escenari per a activitats de caràcter divers, culturals o de lleure que comptarà amb una tirolina i un tobogan de notable dimensió i una zona central, amb sortidors d'aigua intermitents que es constituirà com a espai d'oci.

El parc comptarà amb una zona de pícnic, un edifici de bar i serveis, una graderia, i un indret destinat a aula oberta polivalent per a múltiples usos. El parc del Sot d'en Barriques és una de les actuacions més rellevants que farà l'Ajuntament de Parets, inclosa en el Pla d'Actuació Municipal (PAM) 2015-2019. Es preveu que el nou parc sigui una realitat abans de l'estiu del 2018.

Edicions locals