El bisbe de Terrassa presenta el diumenge el nou rector de Sant Vicenç

Mn David Abadias procedeix de la parròquia de Matadepera

El Bisbe de Terrassa, Monsenyor Josep Àngel Saiz Meneses presidirà aquest diumenge 1 d'octubre la Missa a la parròquia de Sant Vicenç de Mollet per presentar el nou rector de la parròquia, Mn. David Abadias Aurín, segons ha informat el full de la parroquia de Mollet.
El nou rector de Sant Vicenç, segons s'ha explicat des d'aquesta mateixa parròquia, té 44 anys i ha estat en els darrers 9 anys rector a la parròquia de Sant Joan Baptista de Matadepera. És llicenciat en Teologia Bíblica i Doctor en Història de l'Església i actualment és professor d'Història de l'Església Medieval a la Facultat de Teologia de Catalunya i Cap del Departament d'Història de la mateixa facultat. Des de 2016 és el Degà de la Facultat Antoni Gaudí.
En la seva faceta pastoral fou vicari de la parròquia de Sant Esteve de Granollers entre els anys 1998 i 2004 i com a seminarista va servir a les parròquies de Caldes, Santa Eulàlia de Ronçana i Sant Julià de Lliçà d'Amunt.
Mn David Abadias, que també serà rector de Sant Fost, substitueix a Mn. Miquel Planas Buñuel, rector de la parròquia de Sant Vicenç de Mollet des de feia 9 anys que s'ha traslladat a Terrassa. Recentment va ser acomiadat pels fidels.

Edicions locals