El Mercat Vell s'omple de solidaritat amb Cuba

L'entitat Mollet amb Cuba ha celebrat aquest any el seu 10è aniversari amb el tradicional Sopar Solidari. Part de la recaptació del sopar anirà destinada als damnificats per l'huracà Irma

Aquest dissabte a la nit molts ciutadans han volgut aportar el seu granet de sorra amb el poble cubà. Mollet amb Cuba ha aconseguit vendre tots els tiquets del 10è Sopar Solidari. 180 persones han omplert les taules del Mercat Vell de Mollet. A més, segons l'entitat molletana, enguany hi ha hagut molta solidaritat a través de l'anomenada Fila 0, per aquella gent que vol col·laborar fent una compra simbòlica a través d'un ingrés bancari. La recaptació del Sopar, com sempre, anirà destinada a un projecte solidari. Concretament al "Proyecto de Animación en los Círculos de Adultos Mayores Alegría de Vivir, Ernesto Che Guevara y Castillo 113" que es desenvolupa en el municipi de El Cerro (La Habana).
En aquesta ocasió, degut al tràgic pas que ha tingut l'huracà Irma, part de la recaptació també anirà destinada a sufragar les tasques de reconstrucció i ajuda als damnificats per l'huracà.
El Sopar va comptar amb la presència del Cònsol de Cuba a Barcelona, Fabio Alvarez. Segons el representant cubà "La solidaritat és una cosa que no es pot descriure amb paraules. Solament podem dir que tenint camarades així, que tota la vida han aportat molt sacrifici, el poble cubà ha d'estar molt agraït i no està sol".
Enguany l'escultor martorellenc Ricard Mira, ha col·laborat amb Mollet amb Cuba fent la donació de l'obra "Aida retallada", la qual va ser sortejada durant el Sopar. Un àpat que constava de plats típics de la gastronomia cubana com arròs amb 'frijoles'. Dirigits per la coneguda cuinera molletana Marina Duñach, els membres de Mollet amb Cuba van servir als assistents al sopar.

IMG_7330IMG_6518

Edicions locals