Massiu seguiment a Mollet de la vaga general

Un miler de persones s'han concentrat davant de l'Ajuntament per protestar per la violència policial de l'1 d'octubre i s'ha tallat la C-17

El Seguiment de la vaga general impulsada per la Taula de la Democràcia aquest dimarts, 3 d'octubre, està sent massiu. El Comerç de la ciutat ha abaixat persianes pràcticament en la seva totalitat en rebuig a la violència dels cossos de Seguretat de l'Estat amb motiu del referèndum convocat el passat diumenge. Molts dels comerços penjaven cartells on manifestaven el seu rebuig frontal a aquests incidents. L'aturada ha estat també majoritari en mercat dels dimarts, L'excepció han sigut les parades de fruita que gairebé totes han ocupat els seus llocs de venda a l'Avinguda Llibertat.

vaga-mollet2
Al llarg del matí un grup de persones vinculades a la Taula per la Democràcia han passejat pel centre de Mollet i han visitat els establiments de la zona de la Vinyota que tenien les portes obertes com el Mercadona o el Decathlon. Posteriorment aquest mateix grup ha tallat el trànsit de la C-17. El clima era festiu i pacífic i els participants han alçat un castell en mig de la carretera tallada. No s'ha registrat cap incidència.


Al migdia un miler de persones, responent a la crida de la Taula de la Democràcia, s'han concentrat davant de l'Ajuntament de la ciutat. Allà s'ha fet lectura d'un manifest de suport a la vaga general mentre un grup portava una pancarta amb el lema "Vaga general. Aturem Mollet". També s'han sentit alguns crits d'independència i alguns dels assistents portaven banderes estelades. L'acte ha finalitzat amb el cant dels Segadors i el Cant de la Senyera. Un grup de castellers han alçat quatre pilars davant de l'Ajuntament.

Edicions locals