L'alcalde de Mollet reitera la seva condemna als fets violents del diumenge

Lamenta que corrin informacions que no són certes i que ERC sigui l'únic partit que no ha condemnat les agressions rebudes per ell i la seva família

L'alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha condemnat de nou la violència que les Forces de Seguretat de l'Estat van exercir el passat diumenge a Catalunya. Ho va fer en un comunicat distribuït el passat dilluns al matí, poques hores després d'aquells fets, i ho ha tornat a fer aquest dijous. En les dues ocasions no només expressa el seu rebuig als fets violents protagonitzats per la policia sinó que demana responsabilitat "als comandaments policials que les van ordenar". La nota d'avui, que se suma a una distribuïda pel PSC de Mollet en similar sentit, volen servir per desmentir rumors que s'han difós per la ciutat i que neguen aquesta condemna a la violència.

L'alcalde de Mollet, per fer-la més evident, recorda que va estar "present a l'aturada del dilluns 2 d'octubre de rebuig a les càrregues policials, cedint el protagonisme als sindicats que les van convocar: UGT i CCOO".

En el mateix comunicat l'alcalde Monràs agraeix, igual que va fer a l'acte on va participar amb l'exministre Borrell el dimarts, "el comportament cívic de tots els molletans i les molletanes el passat 1 d'octubre i remarcar la manca d'incidents a la ciutat".
L'alcalde aprofita el mateix comunicat per aclarir un altre rumor que corre per la ciutat en relació a unes paraules que va pronunciar en l'acte del PSC que es va fer al Mercat Vell. "A l'acte que vaig participar, del meu partit, les declaracions respecte al fet que "hi havien urnes plenes", feia referència a la notícia que havia sortit als mitjans de comunicació d'àmbit nacional, en cap cas respecte a la ciutat de Mollet. Si alguna persona ha pogut fer aquesta interpretació, demano disculpes", diu l'alcalde.

Josep Monràs lamenta que corrin per la ciutat informacions que no són certes, ja que pensa que "la manipulació, la mentida i el rumor no ajuda a la convivència a la nostra ciutat" i també "l'actitud d'ERC de Mollet, únic partit que encara no ha condemnat les agressions que hem rebut la meva família i jo mateix, com alcalde i ciutadà".

"Em reafirmo en el que ja vaig dir els dies 20 de setembre i 2 d'octubre. Com alcalde de tots els molletans i molletanes, seguiré respectant totes les opinions, la d'uns i la dels altres, però cal que tots plegats treballem per la convivència a la nostra ciutat i algunes actituds no ajuden", conclou l'alcalde.

Edicions locals