Sergi Mingote demana diàleg i tolerància davant el conflicte polític que es viu a Catalunya

En un comunicat, l'Alcalde de Parets expressa el seu suport als veïns del municipi

L'Alcalde de Parets ha fet un comunicat davant la situació que s'està vivint arreu de Catalunya en el qual expressa el seu suport als ciutadans de Parets i demana serenor. Sergi Mingote ha agraït que la gent s'estigui comportant a Parets amb civisme i pau en aquests dies de gran complexitat i ha demanat que tothom es pugui expressar amb llibertat. Mingote fa una crida per poder viure des del respecte tant amb amics com familiars de diferents opinions. Ho fa perquè, tal com ha explicat en declaracions posteriors al seu comunicat, "pel carrer em diuen que viuen situacions complexes amb familiars i amics i crec que és important expressar-se des del respecte. Parets ha estat i és un municipi model del respecte i la tolerància i vull agrair que es continuï en aquesta línia".

Com a solució al conflicte entre els governs català i l'espanyol, Mingote aposta pel diàleg i la tolerància. "El diàleg és el pilar bàsic de la convivència. La solució passa pel diàleg i com a alcalde estaré al costat del meu poble, que és el que sempre m'ha preocupat més. Són moments complexos de gestionar i de viure, però estaré al costat dels paretans com a representant i com a veí". Mingote finalitza les seves declaracions sobre el comunicat demanant especialment serenor, tranquil·litat i diàleg.

 

Aquest és el comunicat íntegre de l'alcalde de Parets Sergi Mingote:


Davant la situació que vivim al nostre país us vull fer arribar, com a alcalde, unes paraules de suport i serenor.
Parets, el nostre poble i la nostra gent, és i esteu sent un model de civisme i pau social.
Són dies de gran complexitat i vull que sabeu que no esteu sols.
Faig una crida perquè totes i tots puguem expressar-nos amb llibertat i en pau, respectant-nos entre veïns, amics i familiars.
Depèn de nosaltres, i de ningú més, que Parets del Vallès continuï sent un municipi model, una vila respectuosa i tolerant.
Us encoratjo a continuar fent de Parets un poble, el nostre poble, el poble de totes i tots, que respecta la llibertat d'expressió de tothom.
El diàleg i la tolerància entre paretanes i paretans són els pilars de la nostra convivència.
Una forta abraçada i, més que mai, estic al vostre costat.

Edicions locals