La Xarxa enceta la nova temporada d'espectacles amb una gran festa

La programació que s'allargarà fins al març inclou cada mes espectacles de primer nivell

La Xarxa enceta la temporada 2017-2018 de Teatre familiar amb un cap de setmana ple d'activitats. El dissabte, 7 d'octubre, han organitzat una gran festa a la Plaça Prat de la Riba i el diumenge, comença la programació que enguany es mantindrà fins al mes de març.
La gran festa d'inici de la temporada començarà a les 11 del matí i seguirà fins a les 14 hores. La companyia Oriol Bargalló serà l'encarregada d'animar amb la seva música una festa que inclourà també un esmorzar per tothom i tallers.
El cap de setmana xarxero continuarà el diumenge amb l'espectacle "El llibre de la selva" de la Cia Veus Veus. Com sempre els espectacles es faran al Teatre de Can Gomà a les 18 hores. Les entrades (6 euros) es poden comprar el divendres anterior de cada espectacle al Casal Cultural de 17 a 19 hores.
Al llarg de la temporada, la Xarxa presentarà espectacles de bon nivel com "La gran a...ventura" de la Cia Margel Gros (12 de novembre), "Un Nadal de Pastorets" de la Cia Teatre Obligatori (17 de novembre), "Bambi" de la Cia El Replà (14 de gener), "De què fan olor els pets?" de la Cia Sgratta (4 de febrer) i, per tancar la temporada, "Pinotxo" de la Cia Dreams Teatre (11 de març).

Edicions locals