El Sona Mollet més internacional ja és aquí

Comencen els tres dies del Festival Internacional de Música Memorial Anna Villaescusa Rebull

Avui divendres 6, i demà dissabte 7 i diumenge 8 d’octubre, el Mercat Vell i el Teatre Can Gomà acolliran tres concerts de jazz, piano i música de cambra en el marc de la segona edició del Sona Mollet, 2n Festival Internacional de Música Memorial Anna Villaescusa Rebull. Enguany, el cartell pren encara més volada amb la presència de 25 músics de renom internacional com ara el saxofonista Abdu Salim, el bateria Marc Miralta o els pianistes Frank van de Laar i Pedro Emanuel Pereira, així com la incorporació d’activitats paral·leles com una masterclass i una conferència.  

Al marge dels concerts de jazz, piano i música de cambra, dissabte al matí el Teatre de Can Gomà acollirà dues novetats gratuïtes: una masterclass amb Frank van de Laar, director de la càtedra de piano del Conservatori d’Amsterdam, i una conferència a càrrec de Felipe Mora, qui està duent a terme un projecte musical a Bogotà amb l’objectiu de promoure la integració social.

Els preus de les entrades que, a partir de demà ja es poden recollir a La Marineta, seran de 5 euros per als concerts de jazz i de música de cambra, i de 10 euros (5 per als menors de 25 anys) per al concert de piano.

 

Edicions locals