Mollet obre un nou servei d’assessorament sobre les clàusules abusives a les hipoteques

Aquest dimecres 10 d’octubre, l’Oficina Municipal d’Informació (OMIC) de l’Ajuntament de Mollet del Vallès ha engegat un nou servei d’assessorament jurídic per a les persones afectades per la presència de clàusules abusives en els seus préstecs hipotecaris.

El nou servei resoldrà dubtes sobre les respostes de les entitats bancàries i assessorarà les persones que tinguin la intenció d’utilitzar la via judicial, sempre que sigui justificada. També informarà de la possibilitat d’acollir-se a la justícia gratuïta a l’hora de fer la reclamació.

L’assessorament s’oferirà cada dimarts, de 9.30 a 13.30 h, a les dependències d’atenció ciutadana de l’Ajuntament de Mollet del Vallès (Plaça Major, 1). Per accedir al nou servei s’ha de demanar cita prèvia trucant al telèfon 93 571 95 00 (extensió 9828), adreçant-se a l’OMIC o enviant un correu electrònic a [email protected]t

Aquesta iniciativa s’ofereix gràcies a un conveni de col·laboració del Servei de Suport a les Polítiques de Consum de la Diputació de Barcelona i del Col·legi d’Advocats de Granollers.

 

Edicions locals