Parets millorarà el seu servei d'autobusos urbans

L'Ajuntament de Parets aprova el conveni de col·laboració per a la millora del servei d'autobusos per 194.000 euros

L'Ajuntament de Parets ha aprovat el conveni de col·laboració per a la millora del transport públic de viatgers per carretera al municipi, signat entre el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, l'Autoritat del Transport Metropolità, l'Ajuntament de Parets i l'empresa Sagalés.

El conveni, que té una durada de 4 anys, inclou la renovació de dos autobusos més confortables i moderns, que actualment ja es troben en circulació; el compromís per part de l'empresa Sagalés de renovar aquests dos autobusos en el cas que en els pròxims 3 anys es comercialitzin models més respectuosos amb el medi ambient; i la possibilitat d'incloure 5 campanyes publicitàries institucionals de manera gratuïta grafiades en els vehicles. L'aprovació d'aquest conveni s'ha fet per un import de 194.000 per a l'any 2018.

Tot i les millores que inclou aquest servei, els partits de l'oposició han fet alguna proposta de millora. Sumem Parets demana un esforç per aconseguir autobusos híbrids que substitueixin els actuals, menys respectuosos amb el medi ambient, una millora que es pot veure complida en un termini de 3 anys. Per la seva part, Ara Parets ERC i Ciutadans han demanat, entre altres, que s'ampliï l'horari del servei del bus urbà. Nova Opció per Parets proposa que hi hagi bonificacions en el servei tenint en compte la situació econòmica de les persones i no només l'edat.

Amb tot, el conveni ha estat aprovat amb els vots a favor del PSC, PDeCAT i Ciutadans i l'abstenció d'Ara Parets ERC, Nova Opció per Parets i Sumem Parets.

Edicions locals