Martí Turégano serà el nou regidor del PSC a l'Ajuntament de Mollet

Ja va ser regidor en el darrer Govern de Montserrat Tura

L'exregidor Martí Turégano tornarà a la primera fila de la vida política de Mollet del Vallès. El que fou regidor socialista en l'etapa de Montserrat Tura serà el regidor que substituirà a Josep RamónBertolín qui va presentar la seva renúncia per motius de feina el passat mes de juliol. Feia dies que l'Ajuntament de Mollet mantenia silenci sobre qui seria la persona que tenia de prendre el relleu de Bertolín, però finalment ha estat la primera tinent d'alcalde Mireia Dionisio al programa Fil Directe amb l'alcalde, de Ràdio Mollet qui ho ha destapat.
D'entrada Martí Turégano no sortia en la llista de persones que s'havia especulat que podria rellevar al regidor de l'equip de Govern, ja que anava de número onze en la llista del PSC a les passades elecciones municipals. El PSC, recordem, va treure un total de set regidors. Segons sembla, per motius laborals els que anaven en les posicions vuit, nou i deu, Alícia Domínguez González, Rafael CabanillaCasado i Maria Pilar Royo Escobedo, no han pogut prendre aquesta responsabilitat
Martí Turégano, que és un dels responsables de la Fira d'Artesans de Mollet prendrà possessió del càrrec en el proper ple municipal d'octubre que encara no s'ha convocat. L'alcalde de Mollet, Josep Monràs, haurà d'anunciar també quin paper tindrà Turégano en el Govern local.

 

Edicions locals