La colla dels Torrats dinamitza l'agenda cultural de la ciutat

Amb l'objectiu de dinamitzar la vida cultural de Mollet, la colla dels Torrats ha tornat a organitzar l'Oktobertorratfest. La festa s'inspira en les que tradicionalment se celebren aquests dies a Alemanya, unint gastronomia i música.

Aquest dissabte, des del matí fins entrada la mitjanit, el clan de la Penúltima ha programat tota una sèrie d'activitats a la Plaça Prat de la Riba. Oferien diferents cerveses d'importació i artesanals, música i bon ambient. A més, els assistents han pogut gaudir de tallers de cervesa, diferents propostes culinàries, inclòs un sopar gastronòmic alemany, i actuacions musicals al llarg de tota la jornada.

Aquesta és una de les primeres activitats que la colla torrada realitza des que en la darrera assemblea general renovessin la seva junta. Aitor Millán és a partir d'ara el nou cap de colla, substituint a Oriol Montasell com a president de l'entitat. Entre els objectius de la nova junta està el d'organitzar més activitats al llarg de tot l'any o aconseguir un nou local, més cèntric i que els permeti ser més visibles a tota la ciutadania. Els pròxims actes torrats seran el 28 d'octubre, una cercavila amb el Moll Fer per celebrar els 25 anys de la colla Castellera de Mollet. El Moll també acompanyarà la colla de Diables durant el correfoc del dia 31, que finalitzarà amb concerts al Mercat Vell.

 

IMG_6921IMG_6923IMG_6935IMG_6936

 

Edicions locals