Gabriel Rufián participa en un homenatge als alcaldes i regidors paretans assassinats pel franquisme

L'acte és organitzat per Ara Parets-ERC i es farà aquest divendres a la sala Basart Cooperativa

El diputat Gabriel Rufián visitarà aquest divendres Parets com a convidat a l'Homenatge als alcaldes i regidors represaliats pel franquisme que organitza la secció local d'ERC. L'acte es durà a terme a la sala Basart Cooperativa a les 19.00 h. Aquesta és la tercera vegada que Ara Parets-ERC fa un homenatge en record dels tres alcaldes i cinc regidors paretans assassinats pel franquisme o morts a l'exili.

Gabriel Rufián és un polític català diplomat en Relacions Laborals per la Universitat Pompeu Fabra que a les eleccions generals de l'any 2015 va ser escollit com a cap de llista d'ERC al Congrés dels Diputats espanyol. És conegut per la seva irónica forma de plantejar els problemes socials al govern espanyol i per ser un activista en favor dels drets humans i socials. Rufián, molt actiu en les xarxes socials, participa en debats i tertúlies de televisió defensant el dret a decidir dels catalans i fa campanya en favor d'una república catalana independent.

A més de la presència de Rufián, l'acte que es farà a Parets aquest divendres comptarà amb l'assistència de Roger Heredia, fundador del Banc de l'ADN dels desapareguts de la Guerra Civil; Pere Fortuny, president de l'Associació ProImmolats per la Llibertat de Catalunya; i M. Àngels Massaguer, historiadora i escriptora.

 

Edicions locals