El Viver de Projectes ja té sis propostes guanyadores

Els projectes votats pels joves de la ciutat es repartiran 6000 euros  

El regidor de Joventut, Raúl Broto, ha presentat el grup de joves molletans que han dissenyat els 6 projectes guanyadors del procés participatiu Viver de Projectes. A partir d'ara, els 6 grups, s'hauran de repartir 6.000 euros del pressupost municipal per tirar endavant les seves iniciatives.

Les 6propostes guanyadores han estat la competició de rap Pregoldbattle, que es durà a terme aquest mateix divendres al Mercat Vell; el Cicle de Cinema Jove; del Cicle de Cinema i més, on es repassarà les millors pel·lícules de la història del cinema; la competició de ball Electrodance; la Lliga robòtica, amb l'objectiu de crear equips que muntin els seus propis robots; i el Protó ets Tu, un projecte adreçat a entrenar les habilitats de desenvolupament personal i professional.

Inicialment una setantena de joves de Mollet del Vallès van presentar diferents propostes. Un total de 645 joves van votar per decidir els projectes guanyadors. L'objectiu d'aquesta fase de votació era obrir el procés a tots els joves de la ciutat. Finalment sis projectes han estat els guanyadors.

El regidor de Joventut, Raúl Broto, ha volgut agrair "la magnífica resposta que ha tingut aquesta iniciativa" tot recordant que "amb aquest projecte no només seguim potenciant els processos participatius nodrint la vida sociocultural de Mollet, sinó que també posem de manifest l'important que és per aquest Ajuntament escoltar la veu dels nostres joves" i és per aquest motiu que "la intenció és que aquest projecte es perpetuï".

Edicions locals