Bionia Ecomollet, la drogueria a granel es trasllada a la Rambla Balmes

Rambla Balmes, 29 Tel. 93 570 71 17

Ara fa aproximadament un any va aixecar la persiana un negoci inèdit a la ciutat: una drogueria que oferia productes a granel, però també d'altres de l'àmbit de la higiene o el maquillatge amb garantia 100% natural, uns productes fins aquells moments difícils de trobar. Es tracta d’una botiga preocupada pel medi ambient i la salut i amb aquest projecte, ens expliquen, volen "posar el nostre granet de sorra per fomentar el reciclatge i conscienciar la població sobre els productes cosmètics que fem servir".
La persiana la van aixecar al carrer Gaietà Ventalló, però ara, dotze mesos després, han decidit traslladar-se a la Rambla Balmes, molt a prop de L'Escola Lestonnac un indret on la seva oferta guanya en visibilitat.
Els clients de Bionia EcoMollet poden comprar productes a granel com el sabó portant els seus propis recipients –el que fomenta el reciclatge- o utilitzar els que allà ofereixen que són de vidre i es poden emprar totes les vegades que es vulgui.
També tenen un ampli assortit de sabons, cremes, maquillatges i altres productes de bellesa ja envasats que no tenen res d'envejar en gamma a productes de caràcter industrial. Productes eficaços, naturals, saludables, sostenibles i que, a més a més, no són més cars que els convencionals.

Edicions locals