Pep Plaza inaugura la nova temporada de teatre a Can Gomà

La segona funció, al novembre, serà "Manyac, manyac" de Pere Puig

L’actor Pep Plaza serà l’encarregat d’inaugurar la temporada de teatre a Mollet del Vallès aquest proper dissabte 21 d’octubre. Les següents actuacions aniran a càrrec de Pep Vila, el 18 de novembre, i de La Copla de Whisconsin, el 16 de desembre.

Amb l’obra “I ara, què?”, Pep Plaza interpreta en clau d’humor una seixantena de personatges amb algunes de les imitacions que l’han fet més cèlebre, com ara les de Quim Monzó, Pep Guardiola o Boris Izaguirre.

La segona funció, el 18 de novembre, serà “Manyac, Manyac” amb la interpretació de Pep Vila i la direcció de Pere Puig. Es tracta d’una adaptació de l’obra “Enfantillages” de Raymond Cousse on es reflecteix els anys seixanta des de la perspectiva d’un nen en un cos d’home.

La cloenda a la temporada de teatre la posarà la companyia La Copla de Whisconsin el 16 de desembre amb “There was a Fiesta” on, amb el fil conductor de l’únic concert que Patty Lemon i Martin Bennet van oferir al mític Carnegie Hall de Nova York l’any 1959, s’explica la rocambolesca història d’aquesta parella que es van conèixer a la Barcelona de la dècada dels 40.

Totes les funcions començaran a les 21 h i les entrades es poden adquirir anticipadament a la Marineta (10 euros) o a partir d’una hora abans el mateix dia a taquilla (12 euros)

La temporada de teatre forma part del programa Arts i Escena que va néixer l’any passat amb el propòsit d’oferir un ampli ventall de diferents propostes musicals com ara teatre, música, dansa, exposicions, cinema o arts visuals que es concentren entre l’octubre i el març als principals espais culturals de la ciutat.

 

 

Edicions locals