L’empresa molletana Inkemia porta la seva seu social a Madrid

L'empresa biotecnològica de Mollet Inkemia, matriu d'un grup d'empreses d'alta tecnologia, ha optat per portar la seva seu social, que actualment està situada a la nostra ciutat, a la localitat madrilenya de Tres Cantos. El trasllat, que no afecte ni a la seu operativa ni la fiscal, s’ha realitzat per que es vol posar en marxa una emissió de bons d’empresa que tenen de servir per afrontar diverses Inversiones, entre elles les previstes a Mollet i Parets. “Una de les

característiques de la renda fixa, és la minimització de les incerteses, per aquest motiu

seguint les indicacions d'aquest mercat, es va aprovar també un canvi de domicili social temporal de la capçalera del grup, per minimitzar les incerteses jurídiques que poguessin tenir aquests inversors institucionals de caràcter internacional”, diuen des de l’empresa.

Aquesta operació no afecta a cap de les empreses del grup. “No s'ha modificat en cap moment l'operativa, ni els plans d'inversió, ni els laboratoris, ni centres de recerca, ni centres de formació, mantenint-se en les poblacions del Vallès Oriental de Mollet o Parets”, expliquen.

El principal accionista d'Inkemia és l'Escola Sant Gervasi, que forma part del grup cooperatiu Clade, amb un 34,1% del capital.

 

Edicions locals