Concentració en defensa de l'Escola Catalana a Mollet

Els concentrats van rebutjar les acusacions d'adoctrinament i l'aplicació de l'article 155 de la Constitució

Unes dues-centes persones es van concentrar aquest dimecres a la tarda davant de l'Ajuntament de Mollet en defensa del sistema educatiu català. Els concentrats responien a una crida del Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) plataforma que componen una vintena d'entitats vinculades a l'ensenyament. Encara que la crida era per fer-se a les capitals de comarca, també se'n van convocar a altres municipis com és el cas de Mollet.
Sota el lema "No ens toqueu l'educació", aquestes concentracions del MUCE tenien com a objectiu fer palès el rebuig de la comunitat educativa per les declaracions de membres del govern, del Partit Popular i de Ciutadans en què acusaven l'escola catalana de fer adoctrinament.
El MUCE afirma que les acusacions d'adoctrinament "suposen un menyspreu a totes les persones que es dediquen a l'educació a Catalunya i al sistema educatiu", Per això s'ha fet una condemna a les declaracions que "ataquen la professionalitat" de les persones que treballen en l'educació "com a eina política per centralitzar les competències educatives", una referència també a l'aplicació de l'article 155 de la Constitució.

Edicions locals