L'Escola Pau Vila de Parets, reconeguda per participar en el Premi Iberoamericà d'Educació en Drets Humans

El reconeixement arriba després de presentar un vídeo on els alumnes parlen de l'Ajuntament, els polítics locals o la democràcia

El reconeixement ha estat possible gràcies a la presentació d'un vídeo per part de l'Ajuntament de Parets en què els nens i nenes explicaven què era per a ells un Ajuntament i com valoraven les visites escolars que els estudiants de primària fan a l'Ajuntament per conèixer els seus departaments i poder veure la feina dels treballadors públics en primera persona.

El reconeixement ha estat entregat a l'escola per Javier Palop, Director de la Fundació SM; José Mª Fernández Lacasa, Director General de Planificació i Gestió Educativa del Ministeri d'Educació, Cultura i Esports; i Paulo Speller, Secretari General de l'Organització d'Estats Iberoamericans.

Durant aquestes visites, l'Alcalde de Parets, Sergi Mingote i el regidor d'Educació, Miquel Pérez, acompanyen als nens en la visita a diferents departaments com ara Recursos Humans, Informàtica, Alcaldia o Comunicació. Pérez es mostrava content en rebre aquest premi perquè i declarava que "l'educació a Parets és un element de referència".

L'enllaç per veure el vídeo dels alumnes de l'escola Pau Vila de Parets, es pot accedir a https://vimeo.com/239958035

Edicions locals