Ca n’Arimon celebra el 17è aniversari

El Centre Municipal d'Esports i Salut de Mollet del Vallès, Ca n'Arimon, compleix 17 anys de vida amb gairebé 7.000 abonats majors d'edat i 1.500 nens  

Aquest dissabte s'ha celebrat la Festa Familiar d'aniversari de Ca n'Arimon. Una diada oberta a tothom, usuaris i no usuaris, per gaudir de les diferents activitats proposades pel centre esportiu, com una sessió de zumba a l'exterior o activitats per als més petits, com un circuit de coordinació, jocs i tallers.

Ca n'Arimon però ha estat festejant durant tota la setmana aquest aniversari amb moltes altres activitats i classes especials com per exemple, una masterclass de spinning, gimcanes o portes obertes als diferents serveis i entrenaments.

De cara l'any vivent el club ja treballa per introduir algunes novetats en la seva extensa oferta d'activitats dirigides. 

Ca n'Arimon s'ha convertit en els darrers anys en el punt de referència a la ciutat pel que fa el fitness, el benestar i la pràctica de l'esport en general. Segons el director de Ca n'Arimon, Feliu Ruiz, després de patir una petita davallada d'abonats durant la crisi, actualment el centre Municipal d'Esports i Salut manté una de les xifres més altes d'usuaris de la seva història.

IMG_7203IMG_7223

Edicions locals