La Diputació de Barcelona reasfalta l'avinguda Catalunya de Parets

L'Ajuntament informa que, a més, hi ha altres acords per millorar els passos de vianants i la sonorització de semàfors per a persones invidents

Del 30 d'octubre al 3 de novembre l'Ajuntament està duent a terme els treballs de desbrossament i tractament amb herbicides de l'espai del talús de l'avinguda Catalunya. En la mateixa via s'està fent una actuació per part de la Diputació de Barcelona; una remodelació en la qual faran un reasfaltament. En primer lloc es farà un manteniment dels trams que han patit desgast o es troben en un mal estat, i posteriorment faran un reasfaltat de tota la via. La situació climatològica serà un factor decisiu per posar data de finalització a totes les accions previstes. La remodelació es farà per trams. Els responsables de l'obra ja han marcat els trams que seran remodelats en un primer moment i, posteriorment, es farà un reasfaltat de tota l'avinguda Catalunya.

Francesc Juzgado és el regidor de Territori a l'Ajuntament de Parets i ha explicat que "aquesta actuació és un arranjament del ferm que té una durada prevista d'unes tres setmanes. El reasfaltament té previst finalitzar a finals d'any però, en cas que el temporal no ho permeti, es faria per a la pròxima primavera coincidint amb la millora del temps".

Unes altres accions previstes per a un futur són la d'actualitzar els passos per a vianants d'aquesta via, que són aproximadament una vintena, i la instal·lació d'avisos sonors en els semàfors, per ajudar a persones amb discapacitats visuals.

Edicions locals