Salvador Monferrer rep un homenatge del CF Mollet UE

El president d'honor del club compleix 95 anys i el club li dona una placa amb una fotografía del mític equip de la Tercera Divisió i fa la sacada d'honor del partit del primer equip.

| Arxiu

Salvador Monferrer va rebre un homenatge per part del CF Mollet UE per celebrar els 95 anys de l’exjugador, exentrenador, exdirectiu i ara president d’honor del club.

Minuts abans de l’inici del duel entre el CF Mollet UE i el Sant Juan de Montcada, Monferrer va rebre una placa amb una fotografia del mític equip dels anys 50' del CF Mollet a la Tercera Divisió, amb Monferrer com a jugador, i just després va fer la sacada d’honor, entre aplaudiments. “És un honor per a mi continuar sent reconegut al CF Mollet UE. Són molts anys fent de tot el que he pogut en el club i, sobretot, fent futbol amb valors”, va admetre Monferrer, que tot i la seva edat és un incondicional seguidor del futbol del camp Municipal del Germans Gonzalvo i acostuma a veure sempre el partit del primer equip masculí. A més, des de fa uns anys és el president d’honor del club: “ho porto amb orgull”, va remarcar.

salvador-monferrer-molletama-2La placa amb la fotografia guarda els anys daurats del club quan militava a la Tercera Divisió. Monferrer va rebre la placa de mans del president del club, Feliu Tura; el vicepresident, Jordi Candela; i el regidor de Via Pública, Martí Turégano. “Per a nosaltres significa molt Salvador Monferrer, és un seguidor fidel i el nostre president d’honor”, va explicar Candela.

Salvador Monferrer Trias, nascut l’any 1922 a Barcelona, va jugar a diferents equips catalans i madrilenys, com el Martinenc, el Carabanchel, o l’Atlético Aviación (actual Atlético de Madrid), club amb el qual va disputar la Primera Divisió.

Edicions locals