El CB Mollet presenta els 31 equips de la temporada 2017-2018

L'entitat molletana es posa com objectiu seguir creixent en l'estructura femenina, fer l'ascens del sènior femení i mantenir la categoria del sènior A i B masculí. 

El Club Bàsquet Mollet comptarà per aquesta temporada amb 31 equips. L’entitat va presentar el passat divendres els conjunts de la campanya 2017-2018 a la pista del Pavelló Plana Lledó amb uns 380 esportistes.

El club ha registrat xifres de rècord amb Carlos Nuez com a president amb tres equips sèniors -dos masculins i un femení, dos veterans-un masculí i un altra femení- i la resta de formació. A més, l’equip de l’escola, d’iniciació al bàsquet, té una trentena d’infants. "És fruit de la feina ben feta en els darrers anys. Des que jo hi soc de president mai havíem tingut tants jugadors al club", admet el president Carlos Nuez.

L’objectiu estratègic del club per aquesta temporada és al formació, principalment, i aconseguir consolidar l’estructura femenina. "Per asoslir-ho tenim un coordinador del femení i necessitem que pugi el sènior femení", remarca Nuez. Pel que fa a l’estructura masculina, enguany viu una situació històrica amb el Recanvis Gaudí Mollet a la Lliga EBA i el filial masculí a la Copa Catalunya, just una categoria per sota. "L’objectiu és mantenir totes dues categories i seguir donant sortida als nostres jugadors de la base", diu el president.

La presentació va acabar amb les fotografies dels 31 equips del club d’aquesta temporada, que van fer-se també la tradicional fotografia de tots els jugadors i jugadores enmig de la pista.

Edicions locals