La segona edició del 'Parets D Tapes' comptarà amb 30 propostes de tapes i un quinto a 2,5 euros

Els participants podran guanyar obsequis i entrades al Circuit Barcelona-Catalunya

Ja s'ha presentat una nova edició del 'Parets D Tapes', una ruta gastronòmica en què els bars i restaurants preparen una tapa que els comensals que vulguin participar han de votar. L'edició d'enguany, la segona, s'ha presentat al Circuit Barcelona-Catalunya, on s'han donat a conèixer els detalls de la iniciativa impulsada pel Servei de Comerç de l'Ajuntament de Parets.

La ruta es durà a terme de l'1 al 17 de desembre, dies en què cada tapa tindrà un preu de 2,5 € i anirà acompanyada d'un quinto de la marca Estrella Damm, un dels patrocinadors de la ruta. La presentació del 'Parets D Tapes' ha anat a càrrec del regidor de Comerç a Parets, Raül Urtusol, i del director del Circuit Barcelona-Catalunya, Joan Fontseré. Durant el matí de dimarts es van donar a conèixer els detalls d'aquesta iniciativa; enguany es continua amb el mateix format que en la primera edició, 17 dies de ruta gastronòmica en la qual tornen a participar la majoria de locals que ho van fer l'any passat i, a més, hi haurà alguns nous, en total seran una trentena de comerços els que oferiran una tapa especial durant poc més de dues setmanes.

En acabar les jornades gastronòmiques, s'entregaran alguns reconeixements als participants que hagin volgut tastar i votar les tapes que més els hagi agradat. Els premis consistiran en obsequis que cedeixen els patrocinadors del 'Parets D Tapes'. Estrella Damm oferirà un detall als guanyadors, l'Associació de Serveis i Comerços de Parets regalarà xecs regal i vals, i el Circuit de Barcelona-Catalunya oferirà entrades per a la Fórmula 1 i també per al Mundial de Motociclisme.

Alguns dels bars o restaurants que han confirmat la seva participació han estat el bar Cafè París, el bar Enjoy's, Can Serra, la Lola, o el nou restaurant japonès situat a la zona Iveco, concretament en l'interior del local Envy.


El Regidor de Comerç s'ha mostrat content en presentar una segona edició que "mantindrà l'excel·lent nivell de l'any passat i amb la voluntat de poder millorar sent conscients que el repte és difícil perquè l'any passat va tenir molt èxit, pel que fa a la qualitat gastronòmica i també quant a participació".

Per la seva part, Joan Fontseré, director del Circuit, ha destacat que "s'ha anat veient mostres de com apropar el circuit al territori, però aquesta iniciativa és la cirereta del pastís perquè té molta projecció comarcal".

La ruta vol donar a conèixer la diversitat de restauració que hi ha en el municipi, per fer veure a la ciutadania que a Parets hi ha una oferta de gastronòmica més gran de la que de vegades es té present.

Edicions locals