La CAMPA de Parets organitza una recollida de productes per als més necessitats

Les escoles recolliran sabó i detergent que entregaran a Càritas Parroquial de Parets

La CAMPA, Coordinadora de les Associacions de Mares i Pares d'Alumnes a Parets, portarà a terme per quart any consecutiu, del 13 al 17 de novembre, la recollida solidària de productes no alimentaris per col·laborar amb Càritas Parroquial. Els productes amb què es pot col·laborar són: sabó de dutxa, rentavaixelles i detergent per a la roba. Durant tota la setmana les escoles on es pot aportar aquests productes són: l'escola Vila Parietes, Lluís Piquer, Pau Vila, Pompeu Fabra, ACESCO, Nostra Senyora de Montserrat i l'Institut Torre de Malla. Es convida a tothom a participar i fer la seva aportació, ja que no cal tenir relació amb cap escola per participar.

Aquesta és la quarta campanya que porta a terme la Coordinadora de Mares i Pares i que en aquesta ocasió torna a tenir com a objectiu recollir productes bàsics per a la llar i la higiene personal. Càritas ha agraït aquesta iniciativa i el suport que han rebut per part dels alumnes, famílies, professors i personal no docent, i altres persones no vinculades amb l'escola.

Del 13 al 17 de novembre es pot aportar productes de neteja de la llar i higiene personal a les diferents escoles del municipi. Una iniciativa que la CAMPA realitza de manera trimestral i que està tenint una molt bona acollida entre la població paretana. A més dels ciutadans, també hi col·laboren com a entitat Protecció Civil, que reparteix i recull les caixes dels centres educatius; i la Federació d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes dels centres públics i/o concertats de Parets del Vallès (CAMPAPDV ).

Edicions locals