Una jove de Mollet es converteix en la primera model curvy espanyola que treballa als Estats Units

Thais Pellicer va ser quatre dies a la ciutat de Los Ángeles per treballar per una nova col·lecció de la marca Xehar Curvy de la empresària Hadari Oshri

La jove de Mollet Thais Pellicer Comas, de 27 anys, ha assolit una nova e important fita dintre de la seva carrera com a model curvy. La vallesana possiblement ha estat la primera model espanyola en treballar als Estats Units. La Thais Pellicer va ser quatre dies a la ciutat de Los Ángeles per treballar per una nova col·lecció de la marca Xehar Curvy de la empresària Hadari Oshri. Allà, ens explica la Thais va tenir l'oportunitat de compartir estudi amb les millors models curvies bodypositive del moment. Ens diu els noms: Diana Sirokai, Ellana Bryan, Cherella Rowena, Megan Hillard, Nikki Darden, Tammy B... Una sèrie de models que sumen juntes més d'un milió de seguidors a les xarxes socials. De fet va anar als Estats Units per invitació d'una d'aquestes Influencers americanes, Diana Sirokai que coneixia la seva feina a les xarxes dintre del moviment Bodypositive, que cerca, com es pot entendre pel seu nom, que les noies amb sobrepès se sentin còmodes amb la roba que porten i millorin la seva autoestima. La empresària Hadari Oshri propietària de la marca va ser qui la va convidar.
La marca Xehar Curvy, especialitzada en una roba juvenil i atractiva en talles grans, és tot un referent en el sector. El seu lema i hastag #AConfidentYou resumeix molt la filosofia del fet que de la marca. "Xehar Curvy és més que una marca, és el teu confident", ens explica la Thais. Està molt contenta de la seva experiència amb ella a Los Ángeles, una experiència que qualifica de "somni".


LLUITAR PELS SOMNIS


"Si creus en un somni, lluita per ell. Mai us rendiu. Estima molt el teu cos, és l'únic que t'acompanyarà tota la vida", ens diu la Thais.
Ella en sap molt de somnis, de lluitar per ells i que es facin realitat: fa més d'un any va donar un nou pas en la persecució del seu somni particular en abandonar la seva feina d'administrativa i va començar a treballar exclusivament com a model fent desfilades a les passarel·les per mostrar roba, amb sessions de fotos per catàlegs de les millors marques i donant a les xarxes els seus consells d'on cal comprar una faldilla o uns pantalons per estar a l'última moda tot i tenir uns quilos de més.

La seva infància no va ser fàcil, la pròpia d'una noia grassoneta, però tot va canviar un dia, quan ja tenia 22 anys. El seu xicot la va animar a presentar-se a un certamen de Models Curvy que es deia Miss Plus Size Spain Edition... Ho va fer i no va guanyar, però la van triar com a 2a Dama d'Honor. Aquell pas va canviar la seva vida i va ser a partir d'aquell moment quan la varen començar a cridar per catàlegs, desfilades, promocions... També li va permetre sortir al programa de Cuatro "Hazte un selfie" on va promocionar el body positive. Ara tot això l'ha portada a col·locar-se sota els focus de Los Ángeles.

Edicions locals