Tercera victòria seguida de la UD Molletense

La UD Lourdes perd contra la Unificació Santa Perpètua i el proper divendres celebrarà la seva presentació

Tercera victòria seguida de la UD Molletense i segon partit consecutiu sense encaixar cap gol. L’equip d’Antonio Filgaira segueix la seva línia positiva després d’imposar-se al camp del Premià, per 0 a 2. A la mitja hora de joc el conjunt molletà ja guanyava amb el gol de Joan Olivera i al minut 84 sentenciava Pau Sepúlveda.

La dinàmica positiva de resultats deixa a l’equip del camp de la Zona Sud al desè lloc de la Segona Catalana, del grup 4, amb 16 punts. El proper duel dels molletans serà contra les Franqueses, que ocupa el quart lloc amb 23 punts i que encadena també tres victòries seguides. El compromís tindrà lloc dissabte, 18 de novembre al Zona Sud a les 16.30 h.

Pel que fa a la Tercera Catalana, la UD Lourdes ha estat superada per la Unificació Santa Perpètua, per 2 a 3. Els molletans baixen al setè lloc, del grup 9, amb 19 punts. El proper compromís de la Lourdes tindrà lloc contra el Vilamajor el dissabte, 18 de novembre.

El club celebrarà un dia abans, el divendres 17 de novembre, la presentació oficial de la temporada 2017-2018 a partir de les 19 h. L’acte es farà al camp Municipal Juan Bocanegra i comptarà amb l’actuació dels Castellers de Mollet i acabarà amb focs artificials.

Edicions locals