Sumem Parets premia amb 600 euros les entitats del municipi que realitzin projectes solidaris

Ho fan a través del concurs 'Impulsa Parets', amb el qual cedeixen part dels seus ingressos com a formació política per a les entitats guanyadores

Sumem Parets i el cercle Podem ja tenen a punt la tercera edició del concurs Impulsa Parets adreçat a associacions i entitats amb premis fins a 600 euros. Qualsevol entitat vinculada a Parets que vulgui fer un projecte d'àmbit social, cultural o medi-ambiental, el pot presentar en aquest concurs. Entre tots els projectes solidaris presentats, Sumem Parets i el cercle Podem votaran en una assemblea a qui donaran l'aportació econòmica.

Impulsa Parets va néixer per facilitar el desenvolupament de projectes emprenedors amb projecció social, cultural i medi ambiental. El suport ofert per Sumem Parets consisteix en una dotació econòmica de fins a 600 €; quantitat que procedeix dels diners que el partit rep com a grup municipal, i de la donació de 200 € que la regidora de Sumem, Casandra García, té assignada com a Portaveu, i que dóna voluntàriament per a les entitats de Parets que guanyin el concurs.

La portaveu Casandra García ha explicat que "Sumem Parets rep uns diners com a grup municipal de les butxaques de tots els paretans i paretanes, i creiem que aquests diners han de ser tornats al poble i ser reinvertits".

Per la seva part, Nàdia Molina, responsable de participació, es mostra contenta perquè l'Impulsa Parets "comença a ser popular en el poble, i per això l'any que ve intentarem fer canvis perquè l'aportació econòmica que fem sigui més gran".

La primera edició del concurs la va guanyar un projecte de l'associació AMACAT (Musicoterapeutes i Arterapeutes de Catalunya), la segona edició va premiar l'associació paretana TRIPLE, vinculada al Bàsquet Parets. L'objectiu de la convocatòria del concurs Impulsa Parets és donar suport per part de Sumem Parets-Podem a totes les associacions i entitats de Parets que tinguin bones iniciatives. Per presentar sol·licituds cal escriure un correu electrònic a l'adreça [email protected].

 

Edicions locals