Cambridge School organitza berenars solidaris a les vuit escoles del Vallès Oriental en benefici de Mans Unides

Els dies 15, 16 i 17 de novembre tots els alumnes, familiars, professors i personal de Cambridge School estan convidats a participar en els berenars solidaris, una iniciativa que arribarà a més de 3000 persones.

 

A partir de les 17h de la tarda del dimecres 15, dijous 16 i divendres 17 tothom estarà convidat a venir a qualsevol de les vuit escoles de Cambridge School del Vallès Oriental per participar en els berenars solidaris (Granollers, Caldes, Cardedeu, La Garriga, La Roca, Mollet, Parets i Sant Celoni). Addicionalment, a Granollers també s’amplia al dissabte 18 de novembre amb un esmorzar solidari a partir de les 9h per a tots els alumnes de dissabte matí.

“Hem decidit repetir aquesta iniciativa per segon any consecutiu a totes les nostres escoles, perquè l’any passat fa ser tot un èxit, vam aconseguir recol·lectar més de 1.300€ per a Mans Unides en un ambient molt festiu i agradable per a tothom”, afirma Sarah Edge, directora general de Cambridge School.

Cambridge School ofereix dues maneres de col·laborar-hi i tothom ho podrà fer voluntàriament:

1. Cuinant i portant galetes, pastissos, pizzetes, etc. per a vendre

2. Portant diners per adquirir berenar casolà que alumnes i staff cuinaran, amb un donatiu a partir d’1€

A aquesta iniciativa s’hi sumaran també el personal i professors nadius de Cambridge School, que pugen a més de 100.

Tots els diners recaptats seran destinats al projecte d’aquest any 2017 de Mans Unides: construir i obrir al públic una agrobotiga per completar la recuperació del cultiu del cafè, del cacau i la producció de xocolata en una zona rural del sud-est de Mèxic.

 

Edicions locals