Alexia Putellas, millor jugadora catalana de futbol 2017

La molletana ja va guanyar aquest guardó la temporada 2015

La molletana Alexia Putellas ha estat proclamada per la Federació Catalana de Futbol com la millor jugadora catalana de futbol de la temporada 2016-2017. Els membres del Jurat de la 6a edició de la Gala de les Estrelles del Futbol Català es va reunir ahir dilluns a la seu de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, a Barcelona, per acabar de definir els guanyadors de la Gala en les diferents categories.

Entre els vots del jurat, sumats als dels clubs i federats, han fet guanyador a la jugadora molletana del FC Barcelona amb el 43% del total dels vots, seguida de Marta Corredera, amb 11 %, i Vicky Losada i Olga Garcia, que van rebre el 10%. El millor jugadora masculí ha estat Sergi Roberto, també del FC Barcelona. 

Putellas torna a guanyar el guardó com a millor jugadora després d'assolir-ho el curs 2015. En aquesta ocasió, els seus arguments han estat proclamar-se campiona de la Copa de la  Reina i disputar les semifinals de la Lliga de Campions amb el Barça. A més, va disputar l'Eurocopa amb Espanya.  

La molletana recollirà el seu guardó en una nova Gala que la Federació Catalana de Futbol, amb el suport de Damm i Caixabank, celebrarà el proper dilluns 20 de novembre a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm a les 20.00 hores. La Gala serà emesa en diferit per Esport3 a partir de les 21.45 hores.

Edicions locals