El Grup NAD inverteix 3 milions d'euros per ampliar amb una nova nau la seva factoria de Mollet

Ho fa per afrontar el seu creixement als Estats Units

El grup NAD de Mollet dedicat a la fabricació d'accessoris per a motocicletes segueix creixent. A partir de 2018 preveu començar a vendre als Estats Units i per fer-ho possible ampliarà les seves actuals instal·lacions del polígon Can Magarola, que ja sumen 28.000 metres quadrats, amb una nova nau de 5.000 metros quadrats.


Segons informava el diari Expansión el fabricant de seients, maletes i altres accessoris per a motos invertirà pròximament tres milions d'euros per poder ampliar la seva capacitat de magatzem amb aquesta nova nau de 5000 metros quadrats al costat de les seves actuals instal·lacions.


Cal assenyalar que aquesta nova inversió i ampliació arriba un any i mig després que l'empresa molletana fundada fa més de 40 anys per Jaume Xicola fes efectiva ja una gran ampliació del seu centre de producció i de la seva capacitat logística. Concretament al llarg del 2016 l'empresa va ampliar les seves instal:lacions amb una nova nau de 6.000 metres quadrats al costat de la factoria central el que li va permetre ja augmentar la producció amb l'objecte de poder fer front a la seva expansió internacional. Actualment l'empresa de Mollet serveix a més de 5.000 clients de més de 70 països i té un centre productiu a la Xina.


L'empresa NAD dissenya, produeix i distribueix seients i maletes sota la marca Shad per a les principals marques de la indústria de la motocicleta arreu del món.

Edicions locals